lördag 7 maj 2011

Lite udda läsning

Så här är det. Take it or Leave it..

8 Sanningar

1. Jag är rödhårig som ingen annan egentligen, har fräknar överallt. På benen, armar, knän, näsa, hals. Skulle vilja har naturlig hårfärg egentligen men det är svårt när man väl börjat färga.

2. Är fruktansvärt rädd för Båtar/Fartyg/Ubåtar, Finlandsbåtar är min största skräck. Har ofta mardrömmar och skepp och vatten. Kan inte bada längre ut än till vaderna i svenska sjöar.

3. Folkdräkter och folkdanser intresserar mig mycket. Även folkslag och traditioner i andra länder. Skulle vilja testa att dansa någon folkdans.

4. Hade egen häst och red/tävla till 15 år. Dolly hette hästen. Slutade tvärt och nu är jag livrädd för hästar. Ironic.

5. Benicio del Toro är den vackraste mannen i hela världen enligt mig. Ingen förstår mig, inte jag heller i bland men vad gör man?.


6. Har problem med folk som kommer för nära. Jag kan bli väldigt arg väldigt snabbt om någon kommer för nära. Såna som jag inte känner alltså.

7. Paranoid är ett ord som passar på mig, jag är extrem tidsfreak, kommer aldrig någonsin försent. Och då menar jag aldrig. Jag är den människan som sitter och spottar och fräser i Biosalongen när folk klampar in försent.Och går mest runt och oroar mig för att jag ska missa nåt.

8. Jag kan inte ta ett djupt andetag på loppisar, jag vet, SKITFJANTIGT, men jag kan inte. Ändock älskar jag loppisar.Det är något med luften och alla gamla grejer i oftast gamla lokaler som gör att jag bara kan andas "nödvändiga" andetag, huuöäää.. Jag älskar loppis, se gamla grejer som lätt kan få en uppfräschning. Men som sagt.


Skratta på ni..Jag bjuder på den=)

1 kommentar:

  1. Go du är!

    Benicio del Toro är het! och i feel you angående loppis-luften, det känns liksom inte som att det bara är prylarna som är begagnade, om du förstår vad jag menar ;)
    Nej tack till använd luft!

    SvaraRadera