torsdag 13 maj 2010

Rulla runt i smärtor


Det är vad jag gjort de senaste dygnen. Jag trodde det skulle bli slut på smärtor när graviditeten var över.
Men så var inte fallet.
Natten till tisdag hade jag det värsta Gallstensanfallet i manna minne, i över 5 timmar höll det på, efter de timmarna tror jag att jag svimmade av smärta, för jag minns inte något. Jag krampade, vred mig i smärtor, rapade, grät, slet mig i håret, duschade..och till slut började jag även kräkas för det gjorde så ont. Till råga på allt hade jag även en mjölkstockning på ena bröstet, vilket gjorde att jag hade feber och dunkande huvudvärk..då var jag inte speciellt uppkäftig kan jag säga.

Men vad som gjorde ondare var att på onsdag morgon blev jag väckt av en öm klapp på kinden av en liten tjej, som fråga om vi skulle åka nu?

Det var meningen att vi skulle på avslutningen med Öppet Hus på stora holmen, och vi hade packat kakor, muffins och festisar. Hon skulle få åka lille-putte tåget och titta på kaninerna.

Det gjorde verkligen ont att säga att mamma var för sjuk för att åka. Och till svar får man...-aaa, mamma ont, jåka en annan da.
Sen knata hon iväg och satte sig i sitt rum och kolla på film..
Hon är så förstående, hon ger mig så mycket det lilla livet. Jag älskar henne så mycket.

Så till våran lill-ponke. Stackarn har magknip. Han sover bra mellan målen på natten, ca 3-4 timmar. Men på dagarna kan han inte ligga själv, då måste man gå och vagga rätt mycket och massera magen. Men vad gör det? Det finns dom som har det värre

1 kommentar:

  1. Åh gulle-Freja! Stackare dig, hoppas att du mår bättre nu. Säg till om du vill ha hjälp med något. Kram

    SvaraRadera