fredag 7 maj 2010

Ett Äkta Hatbrev


Det här inlägget är helt och hållet dedikerat till den som stal våran bil Tisdagen den 4 maj 2010.
Du har alltså snott våran bil mitt på blanka dan, där ungefär 50 fönster vetter åt parkeringen. Vi lämnade den klockan 15.00 på parkeringen och när jag skulle ha den kl 17.30 är den borta.
Fattar du själv vilket jävla as du är, du har inte snott något i bilen, fast vi hade bilbarnstolar, barnvagnar, stereo och en halv tank bensin..Hur funkar detta nu då..ska jag vara tacksam för att du inte tog något, och "bara" förstörde bilen så man inte kan starta eller låsa den?

Sen undrar jag lite vad fan du skulle med bilen till när du snor den och tar en resa till Ishallen i Kumla, ungefär 300 meter från där du stal den, och inte stjäl något i bilen.
Jag hade haft mer respekt för en tjuv som åtminstone hade haft ett syfte med stölden, typ hälsat på någon man känner,för att sedan slå sönder och stjäla saker, en skinnjacka hade passat bra på den tjuven också.

Nu få jag punga ut pengar för att laga dörr och tändning för att jag ska kunna åka med mina barn till ställen och roa dem. Peter får en heldag i garaget, för att byta något som han knappt vet hur man gör, en fredagskväll dessutom. Du har ingen aning vad du har orsakat oss för din lilla nöjestripp på 300 m.

Vad jag vet om dig är att du är lång, för varken Peter eller jag nådde till pedalerna när vi skulle bärga hem bilen. Och att du dricker Proviva Hälsodryck smak Mango och Banan. Hur vet jag det, jo för att du dessutom skräpat ner i VÅRAN bil ditt drägg..Proviva Hälsodryck och Inbrottstjuv klingar inte rätt i mina öron..
Och hallå, hur jävla tufft är det att dricka mango förresten...

Nä du, ett redigt kalsonggrepp och en spark i arslet är vad skulle ha, så kan jag skicka notan på lagningen till dig sen.

Och du, bilden är helt och hållet dedikerad till dig..Känn dig speciell.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar