lördag 6 mars 2010

Partydjuret


Jag tycker jag har hållt mig mycket inomhus de senaste månaderna, sovit, vilat, tagit en paus, legat och kollat tv, mikropausat och snusa kudde. Därför vart jag glad när vi vart bjudna på fest i lördags. Lite sent påkommet på torsdagen, men vi lyckades fixa barnvakt och kände oss peppade. Vi skulle till Peters kompisar som byggt en kanonfint hus vid universitetet.
Efter jobbet i lördags så la jag mig en stund för att vila upp mig för kalas. Freja skulle sova hos mormor och det tyckte hon var skitkul. Vi kom till festen vid halv sju. Klockan åtta börjar jag kolla på klockan och gäspa..Haha. Det var så komiskt, Peter tittade på mig och skrattade, han fick glatt förklara för hans kompisar som jag aldrig träffat att jag hade jobbat och var lite trött.
Men när man släppt fram den första gäspen så kom dom andra liksom objudna. Det var mycket intressant folk där och jag kände mig välkommen men den här hängande känslan av trötthet tog över. Alla var pigga och glada, dels för att de drack vin men även för att de var glada för att gå på fest. Men det enda jag kunde tänka var liksom, oj vad pigg hon ser ut, undra hur många timmar hon sovit inatt, och hur många timmar kommer hon få sova om hon typ går hem kl 2, och kanske vaknar 10..hmm, det blir ju 8 timmar.
Min värld känns så patetisk och liten om jag bara tänker på att få sooova. Jag vill också ha kul, och börja "leva" igen, jag vill också ha nykrusat hår och läppstift, kunna gå upp på övervåningen i deras nybyggda hus och titta utan att vara orolig för att höfterna ska låsa sig på vägen ner, och kunna skratta åt andras skämt, utan att behöva känna , "Nej nu gäspar jag. Då kommer de tro att jag är oförskämd" Kl. 21 så tog jag min chans att rymma.
Jag tackade för mig, och har faktiskt ett bildbevis, där om man tittar noga kan se "Partydjuret" vara interaktiv med människor.

Jag lämnade givetvis kvar Peter som inte träffat sina gamla vänner på länge. Han hade så kul i alla fall.Men jag känner att det var skönt att gå ut. Men så skönt att komma hem.

2 kommentarer:

  1. Hihi du är rolig du =)

    SvaraRadera
  2. Ja i mitt tillstånd kan man inte annat än att skratta åt eländet.

    SvaraRadera