tisdag 23 mars 2010

Freja Hildegard Fallén


Freja Fallén är en humorfrisk filur. Jag personligen tycker hon har humor som en vuxen och är väldigt skojig att lyssna på.
Hon är lillgammal som ingen annan och har ett sätt...
Hon snappar upp det mesta man säger och återanvänder det gärna i situationer mnär det kan tänkas behövas. Vem kommer ihåg sånt vid 3 års ålder?
Peter har ju ofta väldigt ont i ryggen, och om jag ber honom om något kanske han säger, Nej jag kan inte, jag har så ont i ryggen.
Vem tror ni nästa dag använder det när vi ber henne städa upp sina leksaker?
Jo hon svarar, Ne Tan inte, Ont i jyggen, och så håller hon sig för höften och skrynklar på näsan och ser så där bedrövlig ut.
Varpå jag och Peter bryter ihop av skratt, och tillslut Freja också. Hon fatta alltså att vi fatta att det var båg..Det är ganska smart.
Eller en annan gång när vi står i kön på Coop, så har Peter henne i famnen, och så snabbt som fan snor hon hans mössa och säger med tillgjord röst. "Hej Hej Jag heter Peter".
Så hånande, så fräckt och så jäkla kul för att vara 3 år.

Det här med lillgammal kan man också skratta åt.
Hennes favoritserie är Skärgårdsdoktorn, den tittar hon på minst ett avsnitt om dagen och sitter och kommenterar Samuel Fröler i hans hårda jobb som läkare.: Han ont, Han åka båten, Nu kommer Berit...det är sånt man hör fram sovrummet.
Sen har hon nog en hemlig Förälskelse i fiskaren Sören, hon flinar upp sig och skrock skrattar så fort han kommer i bild.
Hon är för skojjig den där damen, och ofta känns det som man bor i hop med en liten tant, istället för en treåring.

1 kommentar: