måndag 1 februari 2010

Battle of the babes




Har ett tips som jag bara måste dela med mig av. Vi har länge letat efter bestick till Freja, lite mindre rostfria. Ofta får man köpa 3-pack med en gaffel,sked och kniv Inklusive motiv med Putte i Blåbärsskogen exklusivt endast 349 kr(typ). Men det ville jag inte ha, så jag hittade lekbestick på Ikea(DUKTIG).
De hör alltså lek-serien Duktig.
Fräcka, lagom storlek, rostfria och man får med en riktig bestick låda till dem. Helt okej att stoppa i munnen.
Ja, jag vet att de är till för lek. Men de står även på Ikeas Hemsida att de är testade och godkända för matkontakt.
Lägg märke till de små dessert-skedarna som även medföljer, de gör man nog bäst i att lägga undan, eller ha till det riktiga syftet..Lek. För de är väldigt små...sammanfattning, Ikea-Lek bestick, perfekt till 3 åringar(bortse från de små skedarna) Och Till det låga priset av endast 49 Kr.Tummen upp för Ikea..Igen.

På lördag fyller Freja 3 år. Idag förberedde min jobbarkompis Bilden till hennes bildtårta föreställande "Dora-Utforskaren"(eller som Peter och jag brukar skoja, Dora-Hjärntvättaren). Då frågade en annan jobbarkompis om jag inte ville ha Hello Kitty istället. Men jag känner spontant, Som min fantastiska Jennie skrivit i sin blogg: Hon är gullig och så, men det vore roligt om Kittan stod för något.
Dora är fantastisk på många sätt trots jobbigt tonläge på rösten och bortsett från att apor inte kan prata(pettitess).
Hon har lärt Freja några Engelska ord, lärt sig från Swiper(tjuvräven) att man inte ska stjäla...ja ni fattar.
Så man kan säga att Dora står för utlärning och att man inte ska stjäla..?!?
Medans Kittan...Ja kanske möjligtvis att man ser sötare ut om man lägger huvudet på sne. Men då vinner nog Dora i det stora hela om man ska jämföra ståndpunkter. Så nej ingen Hello Kitty för min del.





VS










Inga kommentarer:

Skicka en kommentar