onsdag 27 januari 2010

Tvätta fötterna


Jag vet inte om det är någon som läser här, men jag låtsas ha en hel skara som nickar instämmande när uppger mina tankar, det blir lite meningslöst att blogga annars..Ja menar vem skulle vara intresserad av vad jag gör...

Jag stod i duschen igår och började fundera på en grej som jag vet att jag och Peter diskuterat vilt en gång. Hur många tvättar fötterna i duschen? Jag anser att man inte behöver lyfta upp ena benet och frenetiskt börja skrubba fötterna för att de ska bli rena..Eller? Jag menar både schampo, balsam och tvål passerar ju fötterna, samtidigt som man kliver runt i schampo, balsam och tvål under hela duschningen. Han tycker alltså att jag har orena fötter och jag tycker han gör en massa jobb i onödan genom att skrubba fötterna.

Idag är 3:e dagen jag är hemma och det ska bli underbart att få komma tillbaka till jobbet på Fredag. Från och med den 1:a Mars ska jag vara hemma 3/4 och jobba 1/4, jag tror inte jag klarar att vara hemma och bara vara mamma åt en och vänta på den andra. Jag behöver skapa lite för att tiden ska gå fortare. Sen har jag även anmält intresse att jobb 3-4 veckor i sommar efter midsommar.

Bilbarnstolen som jag köpte på Navet Loppis i höstas är nu färdig renoverad och blev världens vrålåk. När jag köpte den lukta den skumt och var klädd i ett alltför 90-tals aktigt tyg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar